25-5-1 Block G2 Cheras Business Centre,
Jalan 3/101C Taman Cheras,
56100 Kuala Lumpur

603-9134 1532
hello@zfhsolution.com.my

pembiayaan-kewangan-zfh-solution-siapa-kami

Komited Dalam Memberi Yang Terbaik

Kami merupakan Perunding Pembiayaan Peribadi dan Penasihat Kewangan Bebas 100% Bumiputra yang berpangkalan di Kuala Lumpur. Berpengalaman lebih dari 8 tahun dalam mengendalikan pelbagai jenis pembiayaan kewangan seperti pinjaman peribadi, pinjaman perumahan dan juga pinjaman kenderaan. Rasai pengalaman pinjaman yang Mudah, Cepat & Selamat apabila anda berurusan dengan kami. Kami amat komited dalam memberikan penyelesaian pembiayaan yang paling sesuai dan praktikal kepada pelanggan untuk memaksimumkan keupayaan mereka dalam pembiayaan yang dikehendaki.

Memandangkan kami sangat percaya dengan pemilihan pembiayaan yang betul dan berkesan dapat mempercepat proses pembiayaan peminjam samaada pinjaman peribadi, kereta mahupun perumahan.

Bagi mencapai matlamat visi, kami telah membina pengalaman dengan menguasai pelbagai pilihan pembiayaan terutamanya keperluan dan faktor sesebuah pembiayaan itu lulus serta pemahaman yang mendalam dalam risiko pembiayaan.

Visi Kami

Untuk menjadi salah satu syarikat perunding kewangan bertaraf antarabangsa yang terbaik di Malaysia dalam menyediakan penyelesaian untuk masalah pembiayaan kewangan anda.

Misi Kami

Untuk membantu bagi memberikan penyelesaian masalah yang paling sesuai dan praktikal bagi memaksimumkan keupayaan pelanggan dalam memilih pembiayaan terbaik mereka.

Barisan Pengurusan

temp

Mohd Farhan Haqimy bin Norizan

Pengarah Urusan
temp

Zulkifli bin A.Aziz

Pengarah Operasi
temp

Mohd Nor Haslam bin Sanin

Pengarah Kewangan

Barisan Operasi

temp

Mohd Nur bin Abu Bakar

Ketua Jabatan Jualan & Pemasaran
temp

Muhammad Yusri bin Alias

Eksekutif Jualan & Pemasaran
temp

Muhamad Khaider bin Ahmad Nizar

Eksekutif Jualan & Pemasaran
temp

Muhamad Aiman bin Rosli

Eksekutif Jualan & Pemasaran
temp

Tengku Muhammad Fitry Bin Tengku Saidina Zaifri

Eksekutif Jualan & Pemasaran
temp

Ahmad Al Mohdhar Bin Syed Mohamed

Eksekutif Jualan & Pemasaran
raw logo

 

Berpengalaman lebih dari 8 tahun dalam mengendalikan pelbagai jenis pembiayaan kewangan seperti pinjaman peribadi, pinjaman perumahan dan juga pinjaman kenderaan. Rasai pengalaman pinjaman yang Mudah, Cepat & Selamat apabila anda berurusan dengan syarikat kami. Kami hanya menawarkan pinjaman dari bank dan koperasi sahaja.

Hubungi

  • 25-5-1 Block G2 Cheras Business Centre,
    Jalan 3/101C Taman Cheras,
    56100 Kuala Lumpur.
  • 603-9134 1532
  • Isnin – Jumaat 9 AM – 6 PM

© 2019 ZFH Solution Sdn Bhd (1312726-U). All rights reserved.