25-5-1 Block G2 Cheras Business Centre,
Jalan 3/101C Taman Cheras,
56100 Kuala Lumpur

603-9134 1532
hello@zfhsolution.com.my

Cepat,
Mudah & Selamat

Semak kelayakan pembiayaan anda bagi pinjaman peribadi, perumahan mahupun kenderaan untuk kakitangan kerajaan dan juga GLC sekarang. Kami adalah 100% syarikat Bumiputra yang berpangkalan di Kuala Lumpur.

pembiayaan-kewangan-zfh-solution-banner-girl

Kadar kelulusan pinjaman amat besar jika anda berjumpa dengan orang yang tepat dan dokumen yang lengkap.

En. Mohammed Zaki

Berpengalaman lebih dari 8 tahun dalam pengurusan dan nasihat kewangan

Kami merupakan Perunding Pembiayaan Peribadi dan Penasihat Kewangan Bebas yang berpusat di Bandaraya Kuala Lumpur. Memiliki pengalaman lebih dari 8 tahun dalam mengendalikan pelbagai jenis pembiayaan kewangan seperti pinjaman peribadi, pinjaman perumahan dan juga pinjaman kenderaan. Rasai pengalaman pinjaman yang Cepat, Mudah & Selamat apabila anda berurusan dengan kami.

Pihak kami tidak mewakili mana mana agensi pinjaman wang berlesen dan hanya menawarkan pinjaman daripada institusi dipercayai iaitu bank dan koperasi sahaja.

zfh001
zfh002

Mengapa Pelanggan Memilih Kami?

Mudah

Kami memudahkan urusan pembiayaan peribadi tanpa mengusutkan kepala anda.

Cepat

Semak dan pilih kelayakan pembiayaan anda sepantas 1-2 hari bekerja sahaja.

Selamat

Dengan kami, segala maklumat sulit anda selamat dari segala penyalahgunaan data.

Pengalaman

Berpengalaman dalam mengendalikan lebih dari 500 kes dalam setahun.

Pelbagai

Kami menawarkan khidmat pembiayaan lebih dari 8 bank dan koperasi terpilih.

Kami Mempermudahkan Urusan Anda

Mengapa Kami Menjadi Pilihan Terbaik?

Pinjaman Bank & Koperasi

Kami menawarkan pembiayaan hanya dari Bank dan Koperasi sahaja.

Penjamin Tidak Diperlukan

Membuat permohonan dengan kami, anda tidak memerlukan penjamin.

Kelulusan Yang Pantas

Pemohonan anda diproses dengan segera dan tidak perlu menunggu lama.

Blacklist, CTOS atau CCRIS

Anda Blacklist, CTOS atau CCRIS? Tiada masalah, anda boleh mohon.

Overlap Hutang Lama

Anda ingin menyelesaikan hutang lapuk anda? Platform kami adalah yang terbaik.

Kadar Interest Rendah

Kadar interest yang dikenakan adalah pada kadar serendah yang mungkin.

Jenis-jenis Pembiayaan

Kami menyediakan 3 jenis pembiayaan untuk anda bersesuaian dengan keperluan masa kini iaitu :

  1. Pembiayaan Peribadi
  2. Pembiayaan Kenderaan
  3. Pembiayaan Perumahan

Pembiayaan Peribadi

 

Interest rendah

 

Tempoh pinjaman yang panjang

 

Sektor Awam mahupun GLC dan swasta terpilih

Button

Pembiayaan Perumahan

 

Interest rendah

 

Tempoh pinjaman yang panjang

 

Sektor Awam mahupun GLC dan swasta terpilih

Button

Pembiayaan Kenderaan

 

Import mahupun tempatan

 

Pembiayaan sehingga 9 tahun

 

Sektor Awam mahupun GLC dan swasta terpilih

Button

Pelanggan Yang Telah Menggunakan
Perkhidmatan Kami

Terima kasih ZFH kerana membantu saya mendapatkan loan pertama saya. Mulanya agak susah bagi saya untuk decide sama ada mahu menggunakan servis dari ZFH, tapi bila tgk review ramai yg puas hati and kata servisnya pantas. Alhamdulillah..saya berjaya dapat loan yang sy nak.

Hafizuddin - Kuantan

Kakitangan Jabatan Awam

Pada mulanya rasa cam was2 pulak nk buat loan dgn drg. Atas cadangan kawan2 dan review dari mereka, saya rase company ni selamat. Loan saya lulus, tak ada penolakan melainkan yg disetujui juga pembayaran lhdn dan suruhanjaya sumpah iaitu normal untuk mana2 proses loan. pembayaran juga secara autodebit, boleh dipercayai.

Izzat - Putrajaya

Kakitangan Mahkamah Tinggi

Loan cepat approve , senang nak deal , rekomen sangat tempat ni , boleh call number atas tu untuk deal.

Farhatin - Hulu Langat

Kakitangan TNB

Fast and easy. No need to hop from one bank to another bank. I can get easy loan with ZFH helping. 5 star for your staff nadia.

Chin Yong - Bandar Utama

Pekerja Syarikat Swasta

Mula2 pelik gak, diorang ni geng pinjaman berlesen ke. Lepas selidik web dan mesej diorang baru tahu yg drg hanya submit pada bank dan koperasi je. Btw, thanks to en farhan tlong sy dgn personal loan.

Fakrul Iman

IT Executive
raw logo

 

Berpengalaman lebih dari 8 tahun dalam mengendalikan pelbagai jenis pembiayaan kewangan seperti pinjaman peribadi, pinjaman perumahan dan juga pinjaman kenderaan. Rasai pengalaman pinjaman yang Mudah, Cepat & Selamat apabila anda berurusan dengan syarikat kami. Kami hanya menawarkan pinjaman dari bank dan koperasi sahaja.

Hubungi

  • 25-5-1 Block G2 Cheras Business Centre,
    Jalan 3/101C Taman Cheras,
    56100 Kuala Lumpur.
  • 603-9134 1532
  • Isnin – Jumaat 9 AM – 6 PM

© 2019 ZFH Solution Sdn Bhd (1312726-U). All rights reserved.